Roséing

9:57 11 Jun 2015

HALLOJ!

Jag har varit lite tyst pga har levt life aka rosé season som är i full blom. U know!!! Recappar min gårdag om det är ok?? Lol ja:

Efter jobbet svängde jag förbi releasen av Karl Lagerfeld Likes Sports, en kollektion han designat för Zalando. Ni vet hur jag gillar grejor med K eller Z på?? Vet inte riktigt varför meeeeeeen………….. Aja denna kollektion var iaf i min smak om vi säger så HEHE. Efter det drog jag och Parisa till Diplomat som hade en tvättäkta göttig sommar-AW. Dessertbuffé, ostron, rosé *duh* och jordgubbsdrinkar i solen – jag kommer föralltid att tacka och ta emot. Sen prommade vi ut till Skeppsholmen där vår kompis Matilda ställde ut så grymt på Kulturamas Fotolinjes slututställning och fortsatte njutandet i solen med ett gott glas rosé i handen *DUH*.

Skulle vi hem sen eller?? Näe. Då var det dags för releasefest för N´1CE Cocktails (?? stavning ??) som är isglassar med drinksmak och med faktisk alkohol i?! Det kanske är världens bästa uppfinning efter hjulet, vacciner osv. Jag förstår det som att Ingrosso är inblandad/driver företaget eller nåt, så han skulle vara där och spela under kvällen. Så kom Alesso också och stämningen var ju minst sagt på topp, även om min bild från spelningen ser aptrökig ut tyvärr. Det var röj osv jag lovar. Jag älskar ju att göra cameos som stekare ibland och hoppa jämfota och veva, men bara ibland!! Det kan vara så himla uppfriskande.

Per use under startsträckan för rosé season planerar en att vara hemma vid kl.21 men i själva verket staplar en hem månge, månge timmar senare. Så nu måste jag tacka för mig och natta mig själv PUSS O KRAM

En kommentar | “Roséing”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alice skriver:

    Nail polish deets plz?! Bubbelgum perfection <33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg