Sätter färg på tillvaron

6:26 4 Jun 2015

Fångade en extremt ovanlig solstund häromdagen när jag dessutom var det mest färgglada jag varit sen shaaaa LÄNGE då. Grön, cerise, orange och RÖDA sessiga tjejkvinneläppar. Jag måste faktiskt tipsa om detta läppglans bara!! Det är SÅ pigmenterat och hållbart verkligen. L’Oréal Le Gloss Infallible Cream i färgen Alerte Rouge! Jag såg det på Annahita och ba URSÄKTA MIG vad är detta för magiskt gloss jag inte har i min ägo????? *i ungefär en kvart till innan jag sprang till Åhléns och koppade dvs*

Bar den också i lördagskväll under möhippan och då med läppenna under och satt verkligen bra!! Här ovan med inget under alls och se ändå hur täckande den är?? Jag är extreeeemt kräsen vad gäller läppglans och i vanliga fall är det nästan bara Victoria’s Secrets råkladdiga tuber som duger för mig, men denna är def på min topplista nu också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG