Star of Bombay Tjey

8:23 17 Jun 2015

Höy höy någon hade GT’s goin’ UP on a Tuesday igår

Släpade med min bestieboo på ginprovning och middag med Bombay Sapphire som lärde oss riktigt goa gindrinkar med bla den goaste GTn jag druckit?? Den var f.ö gjord med deras nya premiumgin Star of Bombay och smakade verkligen dögött. Vad som annars hade varit en rätt tråky tisdag blev istället en riktig unnarquelle av rang!!!

Nu kommer jag vara queen of the gin n tonics hela sommaren, det kan jag garantera. TACK för en lyxig och lärorik tisdag!

2 kommentarer | “Star of Bombay Tjey”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. My skriver:

    Ååååååh Zäta hur kan man få tag i denna nya gin??? Hittar ej på systemet!! Skulle vara perfekt att ge bort i present till en gin-galen kompis som fyller snart! Hjäääälp en kömpis nu tack:)

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    My: Ååååh My!!! De skulle bara tas in i begränsad upplaga på Systemet, ca 1000 st eller så. Tror det är bäst att fråga någon på Systemet om det går att beställa annars fråga Bacardi (som äger Bombay Sapphire) rätt ut!! SÅ bra present ju :)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp