Tretorntales

5:55 1 Jun 2015

Kolla vilka fina bilder vi fotade ihop med Tretorn och Stockholm Streetstyle för deras #tretorntales! Kan ju säga att denna regnjacka varit minst sagt EXTREMT praktisk under denna ”pre-sommar”. 

Så där pigg å glá är jag inte idag alltså. VILKEN dag va, in the bad way. Allt från spöregn imorse, till att jag blir uppringd av luris-psyk-telemarketers som börjar halvt skrika åt mig när jag SUPERTREVLIGT tackar nej att jag ”SLÖSAT DERAS TID!!!!!”, till att jag känner av min magkatarr igen, till kanske en god dos av PMS???, till fan INGEN mat e ju god sån där ”mild å snäll mat” för magen så e ju sur och äter bara fil nu. KAN ju vara lite trött sen lördag fortfarande också. Jag hoppas det för är verkligen oproportionerligt trött och tjury. 

En ray of sunshine är dock att vi numera har sommartid på jobbet eftersom det nu tydligen är ”sommar”, så vi slutar lite tidigare om dagarna! Det gör otroligt mycket för måendet i vanliga fall men idag känns bara allt käpprätt åt Ballefjongberga. Och så är det ibland!!!! Omotiverad tjuryness och sånt. Det går över!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG