Hejdå Marith, hellooo vacay

5:09 17 Jul 2015

Igår sa vi hejdå till vår älskade Marith som ska tillbaka till USA och ta över världen i FN! Mer stolt kan inga vänner vara, även om det är så himla trist i livet utan henne här <3

Jag drack vin och kom hem lite senare än planerat, vilket resulterar i att jag nu sitter här hemma och ska påbörja packningen för Sardinien för INATT ÅKER VI! Riktigt ruggig tid för väckarklockan men sooooo good 4 the soul i längden. Nu har jag alltså officiellt SEMESTERRRRRR! Hann vara en timma in i den innan jag tog ut min första tupplur också, gotta stay true to myself. 

Och eftersom jag varit så otroligt sann mot mig själv har jag nu lite brådis med allt jag måste hinna fixa……………… Så jag måste fan rusa nu och packa loss!! Hörs snart PUSS!

3 kommentarer | “Hejdå Marith, hellooo vacay”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Bella skriver:

    My god, FN?! Duktiga hon, var mer exakt ska hon göra där?

  2. Sofia skriver:

    Det är så fantastiskt att du åker dit nu eftersom jag skall dit om 10 dagar. Mao – lägg allt på minnet och tipsa gärna!

  3. Kristin Zetterlund skriver:

    Bella: hihi vet inte exakt men fattar det som att alla länder har en praktikant varje termin och hon är kommande termins svenska praktikant!

    Sofia: nu är tipsen uppe, läs!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG