Miss Goody Tomate Face

10:35 30 Jul 2015

Sa ju att jag skulle va seriös med mitt Khloe:ing på gymmet!!!! Hoppas det håller i sig bara, det vet en ju aldrig…………………..

Kom tillbaka till stan idag, körde faktiskt bil hit! Det var en bra idé att öva lite långkörning tänkte jag – SYND bara att jag fick åka genom årets skyfall = var med om 34 vattenplaningar och maratonköer från typ Södertälje till södermalm som gjorde att den vanliga turen på 2h tog 3h. Höll på att pinka på mig (av pinknödighet, inte rädsla!!), men nu vet jag i alla fall att jag kör som den queen jag är oavsett hinder. YAS this is a not so humble brag!

Sen har jag städat hela mitt lilla hem och sen drog jag då till gymmet. VAAAAA. The humble braggin’ won’t stop!!! Kanske mest för att jag vill påminna mig själv om att det är en torsdagkväll, jag har semester, vädret är bra just prick nu i alla fall, det är Pride – och jag är inte ute och dricker vin och har mig! Ibland överraskar jag mig själv till och med. Du har såna här dagar också!! Heja heja! (Det betyder att du ABSOLUT får unna dig en riktig pangkväll snart vashegu ;))) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG