Distrahera mera

7:19 16 Aug 2015

Du vet när du är inne i en affär helt normalt förvirrad och har betalat ditt i kassan men så på vägen ut möts du av ett hav grejer du absolut måste prova och joo oftast ha också? Lika lättlockad som ett litet barn framför en majskrok var jag tidigare i veckan inne på Sephora när jag fixat mina bryn och trodde jag var färdig på väg mot utgången och typ tusen andra grejer uppenbarade sig för mig………………………. Som att dingla majskrokar framför ett litet barn I tell you!! Deglar typ lika mycket. Istället för att gå mot utgången som planerat blev jag kvar 20 minuter till och hoppade runt bland de olika diskarna och kladdade på händerna tills det såg ut som jag bar multifärgade handskar så täckta av smink var dem.

Allra mest peppad här är jag på sculpting kitet från Make Up For Ever och Benefits push up liner! Testade dem båda lite halvstressat igårkväll och kände mig görsnygg, vilket visserligen kan ha varit en bieffekt av vinet eller så gjorde dessa sitt jobb alldeles utmärkt ELLER en kombo av bägge!! Förmodligen det sista, yes.

En kommentar | “Distrahera mera”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Moa skriver:

    Åh! Hoppas på en review av glamglow sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg