En bättre start på dagen eller nåt?

6:28 19 Aug 2015

Nu när jag sämpar och tränar så har jag insett att det kanske inte suger om jag åtminstone försöker att äta lite duktigare än jag brukar (#TeamBeigeMat ni vet……………….). Men alltså bara en sån sak som frukost – om en inte äter ostmackor vad äter en då??? Jag googlade helt seriöst ”nyttig frukost” och allt som dök upp var ju pissjobbigt att laga. Typ bara sånt du måste förbereda dagen innan blabla eller som halva köket skulle behöva användas för att tillreda, massa mixers och hållepå. Nähätack denna jänta har bättre saker för sig än sånt. Men i helgen provade jag för första gången sån där chiapudding på favorithaket Greasy Spoon och det var faktiskt jättegott!! De hade gjort den med kokosmjölk, vanilj och honung på så den var väldigt söt och det var nog det som gick hem i denna stuga om vi säger så ;))) Här hemma blir det mycket kokta ägg och smoothies annars (med frysta hallon som jag absolut inte orkar koka upp innan så har förstått att jag trotsar döden i att inte göra det?? hmm). Aja krisar det så finns alltid ostmackorna kvar och väntar på mig, har ju funkat bra i 26 år hittills såatteeee.

3 kommentarer | “En bättre start på dagen eller nåt?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Paula skriver:

    Om du gör chiapudding kan du ju göra till flera dagar samtidigt, den blir ju inte dålig om den får stå tre dagar istället för en i kylskåpet. Äggröra eller omelett är också annars bra tips på lite nyttigare frukostmat som en kan göra relativt snabbt och som iallafall jag står mig väldigt bra på!

  2. Cornelia skriver:

    hhahahaha skrattade högt!! du är för skön

  3. Elin skriver:

    Mitt tips är att dela äpple i bitar, blanda med kvarg. Viss kvarg är bajs men arlas milda kvarg är mums. O så nötter o Kokoschips på det med lite honung. MUMS! O ägg till det så står du dig lääääänge! Det är ju proteinet som håller dig mätt. Dvs kvarg, nötter o ägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg