Faking Bey

6:33 6 Aug 2015

Här kommer nåt jag aldrig trodde jag skulle skriva: Beyoncé gör en Rihanna?

Eller just det, flera tjejer kan ju göra likadana grejer, jag glömmer alltid det! Heheh. Nej men så här ligger det till: Beyoncé har släppt egna gnuggistatueringar och det har ju även Rihanna gjort om ni minns! RiRis var kul för vissa av dem liknade hennes egna tats så en kan fangirla rakt av, men Beys är ju kanske snäppet roligare för de är so very BEY. Vi snackar liksom bin, vaxkakemönster (okej lol var verkligen tvungen att googla sönder vad det där honungsmönstret ens heter, så ba ”vaxkaka”? wut), en jätteful pistol och självklart lines från låtar och låttitlar. Till exempel the not so subtle ”put a ring on it” på insidan av ringfingret kan locka kanske…? Skoja igen, gu vad jag tramsar!

Samarbetet är med några som kallas Flash Tattoos och vill ni gnugga på (nooo vad snuskigt det lät?) så hittar ni dem här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg