Happy tears typ

9:23 4 Aug 2015

Ojoj ikväll var en känslomässig kväll för mig! Har varit bölig precis hela eftermiddagen, tror det är en mix av många saker. Började med att vi var på demonstrationen i stan mot SD:s reklam i tunnelbanan, redan där fylldes jag upp av styrka, glädje och halsklumpen kom som ett brev på posten. Sen kom jag hem och såg bilderna på hur reklamen blivit nerrivd efter demon och allas glädjerop och då började det brista riktigt rejält för mig……………….. Slog jag på tvn och så gick allra första Harry Potter-filmen på en kanal och well, Harry ligger mig nog mer varm om hjärtat än någon annan person som inte ens finns på riktigt så då blev jag alldeles bölig igen här i soffan…………………… SEN började jag flippra igenom Nätet och såg de här feta bilderna på Rihanna och hennes polare som firat karneval i hennes hemland Barbados, och 1) så blir jag så glad för hennes skull när hon har äkta kul och hur snygg hon är men 2) så blev jag lite ledsen att det slår mig ÄN EN GÅNG att jag inte är del av hennes gäng och får festa så här fett med henne, still #goals tho…………………….

Blanda allt detta med att det nu bara bokstavligt talat är några timmar kvar på min semester och det börjar kanske kännas lite tungt. Egentligen är det ju mest glädjeklumpar i halsen! Det är ju sånt som really gets to you faktiskt. 

PS. Sen skrattade jag lite så jag grät också åt detta att Lenny Kravitz tydligen visade precis HELA SNOPPEN när han uppträdde i Stockholm igår? Men också rätt chockad över att vi verkligen inte fått höra något alls om detta?! Kvinnliga artister kan råka nipslipa litegranna och då blir det ”nyheter” jorden runt, men Lenpan får hala ut precis hela paketet och ingen gör ett litet ljud om det? För grovt verkligen. OCH jätteroligt i all sin orättvishet :/

2 kommentarer | “Happy tears typ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Inte helt obemärkt, buzzfeed har koll på läget :)

  2. Alex skriver:

    Tycker det finaste med bilderna är att hon festar med fans på fuck you-bilden. Fans som hon va så jävla glad att se, langade sprit till under festen och tog telefoner av för att spela in lite exclusive fenty video från partyt. VEM GÖR SÅNT?! Bara Riri <3333 (obs kolla https://instagram.com/fre3ticketsdeeznutz/ och https://instagram.com/p/59nXS-qU4Y/?taken-by=mskitty0303 för mer om detta…) PÖSS tack för bästa rapporteringen always

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg