Mary Katherine Superstar

6:15 12 Aug 2015

Åh guuu den senaste tiden har jag haft så starka saknfeels för min gamla favoritfilm som barn, ”Superstar!” var det nån som såg den?? Inte sett just den på hundra år men Molly Shannon har alltid varit en av mina roligaste skådisar sen dess, ligger mig så varmt om hjärtat. Hennes minspel, röster, danser och framförallt hennes totala orädsla för att FREAK THE FUDGE OUT i precis allt hon gör är verkligen bortom alla gränser. Varje gång hon är någon kul biroll i en film så flippar jag för jag älskar henne så och jag blir lide ledsen för att vi får se alldeles för lite av henne egentligen.

Hennes episka karaktär Mary Katherine Gallagher var först skapad som en SNL-karaktär under det glada 90-talet och var superpoppis där, men inte visste jag det som lil kiddo utan det var först när nån skitskum VHS som hette just Superstar! kom till Videobiljarden i Örebro som jag såg henne och blev kär. Sen så här i vuxen ålder kan jag riksnjuta av att youtuba Mary Katherine om kvällarna och skratta loss. Även så klart jättekul att Will Ferrell är hennes motspelare i både film och alla sketcherna, var ju så långt innan han blev superkänd liksom. 

Äee don’t mind me jag blev så nostalgisk bara när jag plötsligt började tänka på’na men tänk så har ni inte sett nåt av Mary Katherine och gått miste om så många lols här i livet. Jag måste dela med mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg