Modeveckan SS16: Dagmar

6:25 26 Aug 2015

Även igår hann jag med lite modä minsann! Avslöjar här även min bästa grej, att smyga in på NK och self-glamma innan visningarna. Sprutta nån ny parfym, testa nåt läppstift, hmmm vad är det här för nytt torrschampo jag ska bara ppppssscchhtt. Plötsligt såå fräsch bara genom en liten omväg genom varuhuset hihi.

Dagmar stod på schemat och det brukar ju vara så finfint så det såg jag till att hinna med. Det första som slog mig var musikvalet för deras SS 16-visning, den kändes extremt otippad MEN jag älskade det så klart. Varför?? Eeeeh kanske bara för att de spelade bl.a Lady Sovereign, Lilla Namo och avslutade hela visningen med Leila Ks ”Electric” (!!!!). Det sista fångade jag på film dessutom, men eftersom det inte går att embedda instaklipp här på sajten (nä men allvarligt jag har typ försökt med detta i flera år men jag fattar fortfarande inte och jag skulle kanske kunna anstränga mig lite mer för att haxxa något men jag ooorkar inte) så får ni nöja er med att

KLICKA HÄR FÖR ATT KOLLA va kul

Som vanligt glänste Dagmars stickade delar, framförallt älskade jag de finstickade plaggen vars ribbning gick i ”fel riktning” eller hur i helv-skotta jag ska beskriva det, kläderna fick i alla fall ett otroligt snyggt fall! Sen var det många coola mockaplagg som stack ut + en regnjacka som var delish!

Och mer fashion blev det senare!! Stay tuned.

2 kommentarer | “Modeveckan SS16: Dagmar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tilda skriver:

    Hej Kristin!!! Jag ska börja samma utbildning (på SU) som du gått på fredag. Är typ 50/50 nervös och taggad. Fick faktiskt idén från dig då du skrev om din utbildning för typ 100 år sen. Är det någonting jag borde tänka på eller veta?
    Ps ditt rosa hår är very babe! Ha det fint, puss!

  2. majken skriver:

    ok nä asså, vad är det för lippy på bild 1??? DÖR vad fint! spec. till håret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg