Q&A 100815

8:18 10 Aug 2015
 
Heeeej! Tänkte haffa skorna från Nelly, hur är de i storleken och är de chöööna att gå i? Jonna om http://ng.se/blogg/kristin-zetterlund/karlekshelg/
Det gör du helt rätt i!! Har köpt dem i alla färger som finns som sagt för jag är så besatt av hur snygga+schöna de är. Jag har oftast strl 40 MEN har skitsmala fötter så dessa har jag i 39 för remmarna runtom ni vet sitter åt bättre då. Stortårna är kanske på pricken lite utanför men jag kunde verkligen inte bry mig mindre om något i hela världen tror jag??
 
Men alltså HUR gör du för att hålla boobsen på plats när du har sånna urringningar??? Anna om http://ng.se/blogg/kristin-zetterlund/karlekshelg/
Nä men denna sitter ju åt så de flyger ingenstans!! I övriga fall använder jag alltid produkten med världen bästa namn: Hollywood Fashion Tape!
 
Iiiih den bästa, Candy Yum Yum från MAC + tillhörande läppenna!!
 
Måste få veta vart klänningen på första bilden är ifrån?! Elise om http://ng.se/blogg/kristin-zetterlund/hej-fran-sardinien/
Nelly.com <3
 
Hej Kristin!
Du bloggade för ett bra tag sen om en hemsida som skrev och satte betyg på smink, så man slapp köpa femton olika foundations och behöva äta billig pasta resten av månaden…… kommer du ihåg vilken jag menar? den var ju så bra, meeen vad hette den nu igen……`?
kram
Men gud va hjärnsläpp???? Enda jag kommer på är Makeup Alley just nu, kan det vara den du mena?? Eller som jag mena :// Kommer någon annan ihåg om det var något annat jag nämnde så kan ni ju hojta här!

En kommentar | “Q&A 100815”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Kim skriver:

    http://www.temptalia.com/ ett annat mecca för research

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg