Tevatassar

6:41 31 Aug 2015

En av mina bästa följeslagare denna sommar har varit Tevasandalerna, sitter som små underbara spikmattor under fötterna!! Alltså det kanske låter skumt men alla ni som legat på spikmattor vet ju hur skönt det är och botten på dessa är som små mjuka miniminipiggar och jag tycker det är såååååååå skönt. Med kardborrebanden sitter de på rejält också, passar bättre när en ska promma runt än badtofflorna jag annars brukar glida runt i mehheeh.

3 kommentarer | “Tevatassar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emina skriver:

    Krissy!
    Använder du någon egen rosa färg efter du varit hos frizzan? Nyfiken för är nämligen själv pastel pinkie och det där blir ju som en drog att hitta det BÄSTA och smidigaste.

    Mitt bästa tips just nu är BLEACH London Rose shampoo + balsam.

    Xxxx

  2. Lisa skriver:

    Hej! Jag undrar om du har nåt förhållningssätt när det kommer till hur du skriver om saker du själv köper/konsumerar vs. när du skriver om saker som du fått hemskickat från olika företag (pga välbesökt blogg)? Kan man som läsare förstå skillnaden eller skriver du ibland att du köpt saker fast du fått dem gratis?
    Tack hej

  3. Kristin Zetterlund skriver:

    Lisa: Hej! Jag skriver aldrig ”Jag har köpt..” om det är något jag fått och är det ett samarbete dvs något jag får betalt för så skriver jag ut det tydligt! Sen kan jag nog bli bättre på att skriva ut om saker är pressprover eller inte, inget jag tänkt på så det var en bra pointer, tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg