Hard at twerk

5:40 13 Sep 2015

Gårdagens aktivitet hade en inte kunnat gissa sig till……………………….. vi var på twerkingkurs???? Hahahhaha det var verkligen det roligaste på länge.

Rebecca hade en jättebra idé att samla ihop så många av oss som möjligt som ska med på Miamiresan nu snart och peppa med middag och drinkar – men först bokade hon in oss på en lektion i twerk alltså!! Trodde att det skulle vara lite hopp o skoj, men nänä det var två och en halv timma av stenhård träning och svetten RANN verkligen. Visade sig att jag är en naturbegåvning??? De trodde jag kollat på tutorials hemma och tränat innan HAHA men naj det är bara mitt egna lilla tidsfördriv när jag är hemma själv + är blessed med massor att skaka.

Sen möttes vi upp lite senare för en riktigt festlig middag på Papas och sen riktigt festlig fest på Wall! Slutade runt där sista bilden togs, lite lagomt luddigt och suddigt hehehh. Idag har jag träningsvärk i konstiga muskler och är allmänt trött så klart. Streckkollar Narcos på Netflix och göttar mig med lösgodis!

PUSS O KRAM det var allt för denna gång från denna natural born twerker (??? tf)

En kommentar | “Hard at twerk”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. fredrika skriver:

    Var är din klänning ifrån?? Urfin!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg