Kashmir Katt

6:13 15 Sep 2015

Fryser så mycket på kontoret redan att det är helt bananas?? I ett fruset tillstånd, så pass att mina hjärnceller nog var lite nerfrysta, bestämde jag mig för att lägga 40 000 miljarder kruner på cashmere från Soft Goat. Nej men kanske inte EXAKT så mycket men det var det ”upplevda priset” om jag nu får uppfinna ett sånt. Vet ju att jag kommer tacksam över dem när det kyler på mer rejält och pris per användning kommer vi snabbt upp i rimliga nivåer men jaa joo vill en vara fin (och varm) får plånboken alltid lida lite pin. 

Blev en mörkröd collegetröjvariant och en svart poncho fyi!! Fick maroon feeling sen sist och ponchon har jag i grått sen innan och är typ världens bästa plagg, så behövde en till variant eftersom den andra redan är rätt nött. UGH nej nu tänker vi inte mer på detta utan bara hoppas att hösten och vintern gör dessa jävligt värda ok??

3 kommentarer | “Kashmir Katt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Cecilia skriver:

    Nämen Kristin!

    Där står ju du i framtiden och ser snygg ut…

    http://cdn.stureplan.se/2012/imagereportage/76120/standard/22.JPG

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    Omg Cecilia!!!!!!! Detta är ju heeeeelt

  3. Felicia skriver:

    Vilken storlek har du på college tröjan??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg