Röda mattan: The Emmys 2015

4:28 21 Sep 2015

Inatt var det Emmygalan! Och min bestieboo Parisa var livekommentator på SVT, typ dream come true och även om jag inte var vaken och kollade (lol rockmormor try as u might!) vågar jag påstå att ingen i världen kan göra jobbet bättre än hon. Men nu ska jag också kolla och få det bekräftat, finns på SVT Play!

Nog bästisskryt här. Nu ska vi titta på röda mattan, det var riktigt hög nivå inatt! Som att vakna till en godispåse till frukost.

Teyonah Parris LYSTE och hade KUL på röda mattan och bara det i sig smälter mitt hjärta. En strålande smällkaramell, älskar det!

Gwendoline Christie var en ljuvlig ljusrosa statuesk dröm! Ugh, hon ser så mäktig ut i allt, I just can’t.

Taylor Schilling verkar ha fått sina moneys worth från sitt glam squad. Ser ni hur mycket hon skimrar, liksom över hela kroppen? JA, jag vet att det tydligen var 40 grader i LA igår, men gmn det där är inte gool ol’ svett det där är seriös guldskimmerolja, okej. Jobbad över nyckelbenen som ett äkta PROFFS. Taylor vågar sig på den ökända ”blont hår till gult”-kombon OCH toppar det med rött läppstift, utan någon som helst rädsla för Ronald McDonald-viben som kan uppstå i samband med klänningen. Djärvt vågat och vunnet!

Regina King was serving Frost realness och såg helt SAGOLIK ut. Och hon verkade blivit såå chockad över att vinna sin Emmy, fick bamsekramen av Taraji P Henson och fan vad fint det var.

Carrie Brownstein lyckades perfekt med den looken som känns så enkel men som fan är så svår? Här är det detaljerna som gäller, håret, läppstiftet, klackarna, clutchen, skjortan – allt så pass fleeked.

Lena Heady känns sååå tuff och cool! Här dök hon upp i värsta balla klänningen som TYP hade kunnat passa i Game Of Thrones lika gärna, men så kör hon ändå en rätt nonchig frilla och har kvar sina gamla tatueringar rätt jävla ut. Zero fuqs, ni vet. Åh!!!

WOW Taraji P. Henson var verkligen en av kvällens bästa i denna tunnstickade klänning med riktiga kedjor (!) som axelband från Alexander Wang. Hon vann inte för sin (faaaantastiska) roll i Empire denna gång, men blev fan lika rörd av att se hennes reaktioner vid sina vänners vinster, som Regina ovan och Viola Davis historiska vinst – vars tacktal ni måste se här!

Claire Danes körde också på kedjor alltså, ovanlig grej och två räknas inte riktigt som trend men men. Superhäftig klänning från Prada i alla fall, ovanlig och jättesnyggt ihop med den golliga lilla frisyren också!

Dascha Polanco har varit en av mina mer seriösa ladee crushes på senare år, är inne på hennes Instagram som besatt och kollar vad hon har för sig. Tycker hon är FANTASTISK, inte minst som skådis men alltså hellooo alla med ögon där ute :))) Älskar det strama håret mot en flowy kjol tack!

Aubrey Plaza är jag fortfarande inte van att se så här, som en riktig person som ler och är glá! Här i ett mörkt glittrigt nummer jag inte direkt hade tackat nej till.

Amanda Peet VARFÖR ÄR DU INTE ANSTÄLLD I ALLA FILMER? Hopplöst förälskad i henne sen den där gamla filmen A Lot Like Love med Ashton (ärligt talat kanske lite kär i honom också sen dess?), men aldrig fattat varför hon inte är typ megaceleb. Kolla bara, så fin!

Kerry Washington var en glamazon warrior och ägde de allra flesta per use. 

Maisie Williams gled in som en 60-talsdröm, från klänningens perfekta foderyta till fluffskorna! FLUFFSKORNA!!!

My crushin’ begränsar sig inte enbart till Dascha i OITNB, sträcker sig så klart pinsamt långt vidare. Samira Wiley var picture perfect i rosa klänning med cape, aka det bästa som finns, och örhängena är verkligen pricken över i:t!

Padma Lakshmi thooooooo. Haha, tror inte jag behöver förklara mig mer här.

bilder: elle.se, variety.com, harpersbazaar.com.

2 kommentarer | “Röda mattan: The Emmys 2015”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. honeyiscool skriver:

    efter varje gala är den här bloggen bästa stället att hänga!

  2. Linn skriver:

    Insåg att det har varit Emmys, insåg att jag måste in här innan jag somnar. Queen Z levererar, igen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg