Hot locks

6:22 19 Okt 2015

Ett annat spännande resultat av min eremithelg är att jag blev rastlös nog att prova min nya locktång ordentligt för första gången! Har försökt lite hastigt och lustigt innan och tydligen med för låg temperatur för det såg ut som SKIT hahahahh. Men nu skruvade jag upp värmen till 180 och brassade på rejält och kolla så fint det blev!!!!! Kan inte sluta slänga med håret á la old school L’Oreal-reklam. 

Jag köpte ju en sån dära CeraWand 19-32 mm för ett tag sen och ni kan ju gissa om jag är nöjd (nu när jag fått det att funka). Men försök inte va cool och sänk tempen som jag bara, då blev det som sagt bajfult, utan i med värmeskydd och sen brassar ni på som sagt. Jag höll tången uppochner och virade sen slingorna bakåt från ansiktet runt tången. Lite småpilligt att inte bränna sig, men om du som jag är en Fully Fearless Female så är inte detta ett problem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg