Q&A – Halloween!

7:27 27 Okt 2015

Lord Z, Big Zäta, jag tillber dig nu; kan du snälla snälla snälla komma med halloweentips?? Vad kommer du vara? (Alt. Vad har du varit innan???!???) Har du ngt tips till en som inte har en aning vad hon vill vara, men som vill def vara sexy mama hela natten? Känns som ditt område, plz help out. /Hanna

Hannaaaaa. Jag ÄLSKAR Halloween. Men är 1) lat, så jag orkar aldrig gå för mycket all out 2) för snål för att lägga asmycket pengar på nåt en har en gång per år MAX? 3) älskar att känna mig snygg, så vill alltid va lagom sessy även jag. Skitsvår balans hela köret!!! I år ska jag vara Morticia Addams eftersom jag tror jag passar bra i svart peruk och sen kan jag ha en snygg svart klänning+rött läppstift till bara. Halloween, yet on point. Vill att någon i min omgivning ska vara Amy Winehouse och någon Sailor Moon?? Tycker inte det är för mycket begärt, nån med mer tid och energi för detta än jag bara. Kanske du Hanna!!

Nedan är lite andra utklädnader jag kört på genom året!

Var Edina OCH Patsy i en plåtning för Contributor Magazine en gång i tiden haha! Bästa nånsin.

Petra är som bekant maskeradqueen, hon hade för länge sen tema att alla var tvungna att vara något som ens namn började på (i mitt fall K då). KATT valde jag tydligen?? Frågan är bara vad fan Parisa var.

Tror visserligen detta är från nåt nyårsfirande men detta är ju också en utväg: vanlig het stil i övrigt men köp en skitsnygg mask ba. Kanske lite sista alternativet menmen.

Klassisk cheerleader!!!

En Petramaskerad i farten igen och denna gång var jag Ariel (tror att Petra bestämde det igen haha?? Extremt bra val tho). Älskade den röda peruken!! Petra och Parisa som Wonder Woman resp Super Woman <3

Ett år var jag snygg men död bara :))))

HAHA denna supergamla döskallesminkning gjorde jag på mig själv, väldigt drucken, och helt utan inspo. Hade typ inte ens kollat upp hur de faktiskt målar innan och bara freestylade inne på toan på en fest???? Guuuuud ber om ursäkt för denna, extremt dålig inspo för tror ungefär all världens befolkning gör Dia De Los Muertos-smink bättre än jag! Men det får jag bjussa pårå. 

En kommentar | “Q&A – Halloween!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Jag har också en fråga som jag tänker att *sTiLgUdiNnAn no.1* skulle kunna svara på. Jag har nämligen så himla många klänningar som jag skulle vilja använda vid festliga tillfällen nu under hösten och vintern, men vaaaaad ska en ha på benen??? Jag tillhör den gruppen som tycker hudfärgade strumpies är lite oh-no, men känner mig så begränsad av enbart svarta strumpbyxor. HJÄÄÄÄLP mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp