Triwsamt

6:39 14 Okt 2015

Har varit förbi Triwas butik i stan och kikat på deras nya samarbete med Skultuna, världens enda mässingklocka! Uret är solid mässing, inte sammansatta delar som vanliga klockor, för det funkar inte riktigt så att jobba med mässing tydligen. En hel vetenskap typ?? Testade att bära en liten stång solid mässing, den vägde 22 kg (!!) och jag kunde knappt stå upp när jag fick den i händerna. Så de där små gjutna delarna till uret har ändå tyngd liksom, plus att mässing ändrar ju yta och nyans efter användning så den är inte riktigt som andra klockor direkt! 

Jag föll dock för några modeller med klassiska metallband och med lite mindre tavla än den från Skultuna, som är lite för chunky för mina taniga handleder. Tror kanske aldrig jag skrivit så mycket om klockor men det är en accessoar jag ääälskar. Har burit klocka varje dag så länge jag kan minnas – FÖRUTOM det senaste halvåret då jag fått psykbryt och inte använt det, men känner mig ändå naken om handleden varje dag. Fick sånt extremt sug nu tho, men alla batterier på mina har ju dött och de med automatisk uppladdning (eller vaFAN det heter) har ju också laddat ur för länge sen. Och det är ju classic grej att glömma att fixa varenda dag, varför tror ni jag inte använt klocka på 6 månader nu?? Är typ 6 månader av att glömma fixa bara. Så mycket som ska få plats i hjärnan ni vet………………………………

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg