Det är dags att vara jävligt ARG

8:31 25 Nov 2015

Det mesta känns så jävla menlöst nu tycker jag, vet liksom inte hur jag ska förhålla mig till allt som händer med vår migrationspolitik annat än att jag blir så förbannad att jag vill gråta hela tiden och jag vet att jag måste AGERA. Det finns så mycket att säga om regeringens besked den 24 november och jag är verkligen inte den som formulerar mig bäst om det hela. Jag vet bara vad jag känner i hjärtat och jag vet att det visst finns lösningar, det är  t o m fakta som de skriver på KIT

Känner du som jag är det i alla fall viktigt att vi agerar nu. Vi kommer skämmas ihjäl när vi är äldre att vi lät det här ske under vår livstid, verkligen en historisk skamfläck. Värst av allt är tanken på alla barn det här kommer att drabba, mitt går i tusen bitar/sekund. Jag kommer att stödja Rädda Barnens Ungdomsförbund i deras protest mot det här den 1 december kl. 18 på Medborgarplatsen, snälla öppna era hjärtan och gör detsamma!

En kommentar | “Det är dags att vara jävligt ARG”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. johanna skriver:

    BRA ZÄTA!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp