Muletastic

5:17 27 Dec 2015

Lite så här jobbar jag: hittar jag nåt jag älskar så hoardar jag skiten ur det. Tex dessa ovan skor?? Guds gåva till mina jättekonstiga fötter. Så jag köpte dem i två olika färger i somras och mina fötter och jag bara älskade det. Använde dem prick hela tiden och mådde så himla bra. För hittar jag nåt (framförallt skor snackar vi) som jag kan ha bra så måste jag köpa på mig, för jag har så konstiga fötter som inte alls kan ha många skor så när nåt väl passar och är snyggt gäller det att passa på!

Har fått sjukt många frågor om dem och komplimanger ”på sta’n” också så jag ville bara passa på att tipsa om att de nu är på megarea på Nelly!!! Det KAN hända att jag just unnade mig ett backup-par nämligen……………………….. Alla ni med konstiga fötter kanske kan relate på denna?? Eller så är jag ensam med detta Enorma Problem heheehheh.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg