Q&A – skidkläder!

8:03 21 Dec 2015


När jag och Linnpan var i Tryvann på snowboardresa med Nike! Hon va cing, jag sög <3

hey you. du som e räddaren i nöden för många av oss lite titt som tätt: vad skulle du ha på dig/tipsa om att ha på sig nu när jag ska på skidsemester??? vill va SNYGG även där om du förstår. tänk ett skidset i kanske samma färg, nån kortare jacka kanske, eller why not en hel overall? pls help me. hittar dem inte på internätet, kanske du gör? tänk petra tungårdens lila hon har när hon pussar marcus i nån soffa i åre(?).. if u know what i mean. tack på förhand. puzz emilia

Hey Emilia!

Nä vet du vad, jag må vara kueen över mycket men över skidgrejsimojs är jag det icke tyvärr. Jag har en uppsättning från Nike och en från Stella McCartney for Adidas som jag älskar och är skitsnygga men när jag kollar runt hittar jag fan ingenting heller från de enda jag med handen på hjärtat kan rekommendera. (SÅ konstigt, har Nike och Adidas typ slutat med skidkläder nästan helt?? Fattar inget). Tror dock jag vet vilket set du menar som Petra har haft och den är från Adidas vet jag! Sååååå extremt snyggt jag vet. Hittade dock denna uppsättningen som jag tyckte var supersnygg faktiskt, men du har rätt i att det inte finns mycket där ute alltså?? Både jacka och bysser från Adidas Originals!

Om nån annan go där ute har bättre tips än jag kan ni ju hojta!

Men här har du nån som bjuder på den bästa Sexy Snow Inspon, vår allra käraste <3Mariah Carey<3 som just nu är på skidsemester:

En kommentar | “Q&A – skidkläder!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra skriver:

    Håller med om att lila set är så snygg! Jag köpte en jacka från Svea i veckan som jag tänkte åka skidor i :) de har just nu 40 % på allt.

    http://www.sveasvea.se/se/jackor/whitehorse-jacket-dk-olive.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg