Röda mattan: The Diamond Ball 2015

3:54 12 Dec 2015


Bilder: Jezebel.com

Häromnatta höll Rihanna i sin andra årliga Diamond Ball, sitt stora charity event där hon i år samlade in över 3 miljoner dollar woop woop! Bad gal herself var självklart klädd i Dior och jag kunde faktiskt inte vara mer besatt av cape-bolero-rocken hon bar över axlarna??? Måste ha en exakt sån tack, även om den nog aldrig skulle få se dagsljus med mig som mamma :(( 

Andra gäster var Zendaya som glänste nästan mer än Rih själv?? Ursäkta just HUR fet outfit får en lov att ha på sig herregud!!! Materialet, toppen, byxorna (!!ja det är byxor!!?) och den svincoola skärningen på dem. Och med bryn så pass fleeked att jag tror vi aldrig sett något liknande. Kylie Jenner var också qtee i sjöjungfruskärning på sin klänning. Jäääävlar vad det är snyggt??

Följer du Rihanna på Snapchat (tyvärr är hennes konto där till 99% värdelöst pga den drivs av en av hennes polare som typ ”kommer ihåg” att posta två gånger/månad men men) så kunde du också se när Lionel Richie uppträdde på galan och hur Rih + squad got down. Bäst var när hon dabbade (eller hur man böjer det på svenska??), ja ni vet den dansen iaf, till Lionels musik! Hhahahahah alltså vem annars kommer undan med det utan att se ut som en idiot? Nä men typ INGEN är väl svaret där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg