Se och läs

9:25 16 Dec 2015

Många av er har säkert sett denna video om en kvinnas uppväxt och blivit berörda. Bäst är dock att hålla sig undan kommentarsfälten för där blir jag så inni mörkrädd för folk att jag aldrig vill lämna mitt hem igen… Dock att jag inte kan hjälpa att jag stör mig på att såna här filmer måste göras speciellt berättade för män för att de ens ska vilja förstå eller fatta eller ta detta seriöst?? Detta är liksom inget nytt under solen direkt, även om det så klart tåls att berätta om igen tills någon förändring sker. Är väl på vissa sätt bra att riktade medel används för att ändra många mäns beteende även om jag kan tycka att det kallas _common_ass_sense. Men absolut. Gör vad som krävs osv.

Jag läste sen grymmaste Josefins inlägg om videon och sin egen upplevelse av det här och blev så otroligt jävla gripen, vill att ni läser hennes inlägg också. Så sjukt viktig och stark berättelse!

”… Det är dags att sluta uppfostra tjejer med att de måste gå med nycklar i handen och att de inte får gå själva i mörket. Det är dags att uppfostra killar att inte ta sig friheten till tjejers kroppar. Inte skämta om tjejerna i klassen eller på jobbet. Inte behöva utnyttja situationen. Att förstå vad som är rätt och fel. Och det är därför denna video finns och det är därför jag skriver det här inlägget.”

Läs inlägget HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg