Zaration

10:35 2 Dec 2015

Några som har kingskor enligt mig är Zara. Alltid haft egentligen men så glömmer jag bort det ibland så går jag in plötsligt och blir så glatt överraskad! Precis alltid sånt jag är sugen på och det är ju lagom farligt. Ovan är mina senaste bebisar!!!!! Så pass besatt av spetsen och lagomklacken. Svinhårda att gå in så jag haltar lite lagom just nu, så om ni ser mig försöker jag mig alltså inte på någon pinsam crip walk eller så………………………..

Nedan har vi mina bästa wannabelovers från Zara just nu, lite gott och blandat mellan vinterkängor och fruktansvärt opraktiska men OH SO snygga klackisar:

Älskar dessa brogues i hög platå á la Stella McCartney <3

Skulle inte kunna gå snyggt i dessa för pengar men så jääävla pleasing to the eye va

Drömmen om dessa är ludd-fodrade inuti också?? Måste kolla upp för isf blir det klicketyklick hjem

Har en THING för udda klackar och alltid haft det. Dessa goa skulle jag inte heller kunna gå i för att rädda mitt liv men jäääävlar vilken göttig klack va???

En kommentar | “Zaration”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Madelene skriver:

    http://blankens.com/collections/new-arrivals/products/the-debaser tänker på dig när jag ser de här grymma kängorna! Skulle passa dig perfekt.
    Keep up the good work, du är grym!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp