Cuffed up

11:37 3 Jan 2016

Min egna julklapp till mig själv var detta armband från Saint Laurent som jag tittat på i ÅRATAL i tells you. Åratal!! Så där i mellandagarna såg jag att den ploppade in på rean och då slog jag till. Nu verkar den dock inte vara på rea längre så jag slog väl till i något svagt ögonblick hos dem heheh.

Jag kan verkligen aldrig nånsin ha såna där stela armband, cuffarmband ni vet? Har så jävla mjäkiga handleder att allt typ antingen åker upp över armvecket eller så trillar den ner över handen igen bara. MEN denna hade jag provat i butik innan så visste att den fanns i olika storlekar så där kunde jag ta den allra minsta, och den satt ju som ett smäck!!

Som jag pratat om innan är det mitt bästa knep vid dyra köp; spana in nåt du gillar, sug på det länge så du vet att du VERKLIGEN vill ha den och sen slår du till på rea en vacker dag eller på ebay/liknande. Då har du hållt ut tillräckligt länge och vet att det är nåt du inte kommer tröttna på och faktiskt kommer att använda!

En kommentar | “Cuffed up”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frances skriver:

    Hjälp vad gör du med dina brön i dessa fantastiska klänningar? Går du utan eller har du nån form av freebra/whutever? Har försökt att googla din blogg efter bh-inlägg men utan framgång :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg