Glam steps!

7:30 15 Jan 2016

Nu ska ni få se! Tänkte dela med mig av min hårvårdsrutin när jag ska snajda till mä:

1. Innan jag blåser håret har jag i Redkens Diamond Oil Glow Dry, en klar olja (obs viktigt att vi blekta personer inte använder gul/färgad olja för det missfärgar håret!!), en halvtorr men ändå återfuktande olja som går in i håret men är skyddande vid föning! Never not olja säger jag!!
2. Använder sen Bangerheads hårfön som jag tycker är utmärkt. Jag är en no fuss-fönare, kör bara på upp och ner helt enkelt tills allt är torrt och jag kan borsta ut det. Försökt använda sån rundborste och munstycken och skit men har för dåligt tålamod. FORT ska det gå bara och då tycker jag budgetgrejer är perfekt.
3. Sen använder jag ytterligare ett värmeskydd innan jag tångar håret till lockar! Skydd kan en aldrig få nog av tänker jag. Oribes Balm D’Or är väldigt krämig och gosig, perfekt när du ska bränna loss på dina stackars strån.
4. Lockar gör jag med Cera Wand (19-32 mm) och tror fan inte det tar mer än 5 minuter för det är så enkelt med denna?? Och då har jag ALDRIG lyckats locka håret innan, med varken lockis eller plattis, jag är bara så pass ohändig. Men tacolov finns denna produkt som Glam For Dummies!!
5. Avslutar gör jag med masssssa Redken Control Addict spray! Jag kör underifrån och jobbar uppåt för att ja jag vet inte men det känns bra och jag har alltid gjort så?? Funkar asbra visserligen sååååå

När sprayen lagt sig borstar jag ur lockarna och sen håller skiten tills jag tvättar ur dem!!! Verkligen enklaste och snabbaste bästa knepet för att känna sig ca 200% mer glam tycker jag. KANSKE TESTA REDAN IKVÄLL TGIF UP IN THIS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp