Katternas öga

7:16 17 Jan 2016

Nog för att jag är skönhetsjunkie men även solen har fläckar TIHI. Jag är som tidigare nämnt usel på eyeliner, ett vanligt fenomen bland eyelineranvändare tyvärr. VEM är ens bra på det?? Typ professionella make up artister ungefär. Jag testar flytande, jag testar kajal, jag testar torr kajal, jag testar mjuk kajal, jag testar ”kohl” fan det är ens, jag testar sånt jag inte vet vad det kallas men jag kladdar det vid min lilla fransrad och kämpar på.

Men handen på hjärtat är gel linern från min boo Rebecca Stella Make Up den bästa jag testat! Har även börjat med det där koola tutorialgrejen alla tonåringar redan har stenkoll på – att lägga ett papper/kort vid ögats slut och vinkla den upp, som stöd för penseln och måla efter kanten! Så blir linern så inni helv rak. Anytuffatonårstips, jag tycker denna gel liner når in bättre mellan fransarna än något annat jag testat (obs för oss semi-albinos är detta viktigt då våra vita fransar lätt skapar glapp mellan linern och mascaran!!), penseln i sig är extremt lättjobbad och det går liksom att bestämma själv hur mycket färg/gel du vill ha på penseln eftersom du själv dippar den i lilla burken. Självklart tappade jag bort mitt egna exemplar typ jättekort efter att jag börjat använda och älskat den för why should I have nice things?! Typisk grej att hända men extremt viktig sak att unna sig faktiskt så bara att klicka hem på nytt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp