Protect the skin you’re in

7:22 10 Jan 2016

I julas var det en drajv (som min farmor säger!) på Exuviance så då unnade jag mig en rejäl påfyllning i badrumsskåpet. Förpackningarna är verkligen skrattretande fula??? Men innehållet – det som räknas för både produkter och människor tihi – är pure bliss. Blev ett serum, nattcreme, peelingmask och toner-pads eller vad fan man ska kalla dem. Min hud äääälskar dem allihopa!!

Är det något som är värt att lägga pengar på, förutom mat och boende (och VÄSKOR så klart) tycker jag att det är hudvård. Fast viktigast är egentligen att hitta vad som funkar för din hud, är det budgetgrejer then good 4 u! Men kräver din hud det tyngre artilleriet/plånboken så är det värt att prioritera is all i’m saying.

En kommentar | “Protect the skin you’re in”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    Kul! Har också precis köpt dessa magiska pads och har läst att det oftast räcker med en halv, så ett tips är att klippa isär padsen så räcker de längre. Xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg