This girl ain’t on fire

6:26 7 Jan 2016

Okej nu ska ni få get to know the real me: världens äldsta yngsta person!!

Här är julklappen jag blev mest glad över i år och som stod etta på min önskelista! JAPP! Det är sant. Önskade mig en brandsläckare så himla hårt och eftersom jag varit så snel i år kom tomten med den bästa klappen direkt till mig.

Ärligt talat borde alla ha en brandsläckare hemma!!! Smycken, väskor, smink, whatever köper jag mer än gärna till mig själv *indepedent woman part 1* men såna här s.k ”tråksaker” är ju perfekt att önska sig. Men sanningen är ju att det ÄR ingen tråksak, det är en jätteviktig sak. Och nu finns t o m lite halvsnygga brandsläckare tydligen, jag fick ju en Stilren Vit tex! Jag låter denna stå framme i köket för skulle nöden kalla hinner du inte direkt gräva bland skit. Och på köpet fick man en brandfilt tydligen!! Den har jag stolt hängt upp i vårt skafferi med easy access. Kalle kunde knapptttt hålla sig från skratt åt hur nöjd och belåten denna tanta var åt sitt supersäkrade hem. Men sån är jag!! Nuförtin’ dvs. Men ingen är gladare än jag för det, och det är ju så det ska vara eller hur?

4 kommentarer | “This girl ain’t on fire”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Blir sjuuukt inspirerad, och denna var hawt, vart kommer den ifrån?

  2. Kristin Zetterlund skriver:

    Sara: YAY! Eftersom det var en julklapp vet jag inte exakt faktiskt, men den är en sån ”vanlig” för hemmet, 6 kg så tyyyp liknande denna från Clas Ohlson bara inte samma ”märke” (om såna nu finns för brandsläckare??) http://www.clasohlson.com/se/Brandsl%C3%A4ckare-6-kg-Housegard-Design-Edition/36-4415

  3. emma skriver:

    Kolla upp det där i hemförsäkringen, börjar det brinna och du har brandsläckare hemma så får du inte tillbaka lika på försäkringen =/

  4. emma skriver:

    eller nä det stämmer nog inte, lol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG