Double Work

7:23 22 Feb 2016

Det absolut bästa som hänt en sån här riktig skitmåndag är att Rihanna inte släpper videon till ”Work” utan TVÅ STYCKEN!

Ja precis, för vem fan lyssnar på den låten bara en gång amirite?? Helt perfekt med två i rad tycker jag, hade gärna tagit ännu fler men nån gång ska hon få vila också tycker jag.

Första videon utspelar sig på en dancehallfest, typ precis som en föreställer sig bara av att lyssna på låten och blunda. Hennes riktiga polare är statister och festar loss och det ser alldeles underbart svettigt och göttigt ut. Andra videon är gjord av svenska (!) Tim Erem och är mycket mer intim med full fokus på bara Riri och Drake i ett superrosa rum. Och hennes outfit i denna del ger mig 100% påfyllning av livsbatteri!!!

Det är ju ingen hemlis hur besatt jag är av just Ri, men som ni vet har jag ju haft lite smått blandade känslor för Drake eller typ snarare inga alls?? Ja men en kille som gör hits ibland typ. No more, no less. Men efter denna dubbelvideo känner jag att han är extremt gosig och söt och att han skulle vara någon som duger åt henne – om jag nu får vara nån slags old timey dad som ska godkänna sin dottras framtida make!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG