Modeveckan AW 16 dag 2!

7:29 3 Feb 2016

160102160102_2

Igår var modeveckans andra dag av säsong AW 16! Då hann och orkade jag med två visningar igen, Dagmar och Ida Sjöstedt. En riktig pangdag m a o!!

Dagmar drog inspiration från Twin Peaks så jag visste att det skulle bli bra redan innan. Visningen började med löv över hela golven och en jäävla massa rök for eerie vibes. Sen blev det lite väl mycket rök så denna känslylunga satt och hostade lite men men vad gör man inte för fashion. Jag älskade själva visningen ocskå! Twin Peaks-viben kändes igen även där, i pennkjolar och rutiga mönster, uppblandat med massa glittrigt stickat och snyggt plisserat. Kände starkt att detta var den finaste Dagmarvisningen på flera säsonger!

Vidare hos Ida Sjöstedt var det mer 80-talet som gällde med krusat hår inkl luggar haha! Men här snackar vi allt från ett helt rödglittrigt overall-set (ovan i bild) till de ”vanliga” signaturklänningarna från Ida, dina prinsessdrömmars prinsessdröm. HUR är det möjligt att hon överträffar sig själv varje gång här!? Så pass rätt att hon vunnit Årets Designer på Ellegalan nu senast, det blev så jävla tydligt här. Satt med mitt underbara sällskap Forny och Maggan och vi konstaterade att vi måste gå på en jävla massa galor i år pga vill använda ALLT från Idas AW 16!!

Innan gårdagen hade jag kaxigt planerat att jag skulle på alla efterfester och drinkbjudningar and whatnot som var denna kväll men när tiden väl kom så ba ??????? måste 100% hem och sätta mig i soffan och ta några djupa andetag istället. Ja hörrni man ska följa sitt tanthjärta i alla situationer så självklart lydde jag snelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG