Brace up!

7:41 4 Mar 2016

160303

160303_2 160303_3 160303_4 160303_5 160303_6 160303_7

Igår var jag på en alldeles underbar middag på Trattoria Montanari tillsammans med Triwa! Restaurangen hade jag aldrig ens hört talas om innan men GEE nu är det abso på min radar om vi säger så. Forny bjöd in ett gäng tjejer och vi åt så vi rullade därifrån – ser en röd tråd för vad som sker varje gång vi ses??? Äter extremt mycket och extremt gott, the way I like it!!

Triwa har nu produktutvecklat och släppt armband nämligen, så vi skulle kika lite närmare och fick också med ett specialgjort armband hem med våra initialer ingraverade! Loving the custom life. Hårt. De kommer i stål och mässing, samt plastvarianter till ett lite lägre pris! Verkligen de perfekta vardagsarmbanden! I mitt sällskap hade jag Josefin, Haddy och Andrea och tillsammans ”””kämpade””” vi oss igenom de helt galet goda trerätters som bjöds på.

Tack Triwa och Fornibebi för en fantastisk kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg