It’s Keri Again

8:35 14 Mar 2016

keri-hilson-again

Ursäkta mig om jag FLÖG till när denna dök upp i min feed?? Efter örtitusen musik-år (fem vanliga) är alltså Keri Hilson snart tillbaka med nytt material!!!

Första singeln ”Again” kommer redan i veckan och sen släpper hon hela albumet L.I.A.R (Love Is A Religion!!) lite senare. För oss Kerilovers kommer inte detta en sekund för tidigt. Du borde också va en Kerilover!! Hur kan man INTE med magiska låtar som Energy (en av mina topp tio all time nog??) och Pretty Girl Rock tex?

Keri verkar vara nysingel och i högform att get back @ it, hon lovar att ”berätta allt på denna skiva, varför jag egentligen var borta, vad som egentligen hände och vad som inte hände, vad jag kunde kontrollera och vad jag inte kunde kontrollera”. EEH ursäkta detta låter som hämnd på hög nivå och som vi alla vet vid detta laget finns det inget tema i någon genre i alla typer av underhållning. Hämnd resulterar alltid i de bästa böckerna (ett riktigt godd exempel ”Det är något som inte stämmer” av Martina Haag), filmerna (har ni hört talas om Kill Bill kanske??) och musiken (typ att The-Dream ska se till att ditt hjärta stannar där den hör hemma – I AVGRUNDEN – i världens bästa Abyss).

Ja ni förstår, hämnd är upphov till allt av det bästa. Och Keri Hilson är redan en av de bästa?? Så har tyvärr sinnessjukt höga förväntningar här redan!!

2 kommentarer | “It’s Keri Again”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elsa skriver:

    Vill bara säga hur mycket jag gillar din blogg och hur mycket grym energi den alltid ger!!! Du inspirerar så mycket, framförallt genom att alltid framhäva alla (och då verkligen alla) kvinnor och liksom bara ge så mycket positiv jävla feeling. Din blogg är som en energibomb och frizon här från all annan skit och påtryckningar i samhället. Och du har framförallt lärt mig att aldrig trycka ner mina medsystrar utan bara hylla! För det är det vi borde göra varje dag ju :)
    Tack queeeeeenZ för att du gör livet lite härligare. Kram

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      TACK ELSA!!!! Värmer så otroligt <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg