Guided By Stylish Girls

8:30 15 Mar 2016

160315_4 160315_5 160315_6 160315_7 160315
160315_3

Okej jag var alltså på ett supertrevligt event med Gina Tricot med massa fina tjejer – men maten var så god och utsikten så fin att det var tydligen det enda jag fotade??? Hahahhaha ser ju ut som om jag var helt ensam där men lovar att jag inte var det………………..

Kom inte ens ihåg att ta en selfie!!!!!!!! Löste det så klart direkt när jag kom hem PHEW, snyggfiltret på för det var en sån dag helt enkelt

Men mer om eventet då! Gina Tricot släpper snart en svinbra webbapp som heter Guided By Style. De har valt ut profiler i tre städer att börja med, Berlin, Paris och London, där alla har fått ge sina bästa tips för morgon, dags- och kvällsaktiviteter! Ställen, sevärdigheter, mat, museum, klubbar, allt! Sen kommer alla användare kunna lägga till egna tips runtom i världen och sen kommer de bygga ut med fler profiler i fler städer allt eftersom. Spontant kände jag att jag most def hade velat att Tokyo fanns med i appen!! Men det kanske kommer då hihii även om det blir för sent för min del. Men jag gillade starkt upplägget de tagit fram, varför inte samla alla grymma tips från grymma tjejer runtom i världen liksom? Även heldagsupplägget så antingen kan man följa samma tjejs tips från morgon till kväll eller plocka mellan dem och testa dig fram!

På plats lottade de ut tre stycken resor också (!!!!) och jag är på någon sjuk roll just nu så var nästan säker att jag skulle vinna men det gjorde jag fan inte alltså. Fast det hade typ varit för sjukt och bra?? Lika bra att jag är hemma och håller fötterna på jorden då, mmm jag bestämmer mig för det nu………………………

En kommentar | “Guided By Stylish Girls”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. felicia skriver:

    va e det för läppstift? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg