Hej från Tokyo!

11:40 26 Mar 2016

image image image image image image image image image image image image image

KONICHIWA FRÅN TOKYO!

Phew allt har verkligen gått i ett sen vi kom hit, knappt haft en stund över för att reflektera eller rapportera??

Men efter ett dygn känner jag redan en otrolig samhörighet med Japan hörni, all ordning och reda jag tror mig kunna och älska är liksom next level här. Och det är så vackert!! Och coolt!! Och konstigt!! Ja ni hör ju att jag knappt hunnit tänka mer än dessa första intryck. Men har redan hunnit testa lite tips från er som ni mailat och kommenterat in, så TACK! Hittills äger allt och inget suger, inte ens i närheten.

Igår när vi kom lajade vi runt på dagen och sen mötte upp Sandra, Magnus och Gustav för lide öl. Sen spelade Kalle på en klubb och det var bra för vi var liksom tvungna att tvärvända på dygnet direkt! Och idag har vi utforskat runt Harajuku och verkligen gått loss, bland annat på Kiddyland leksaksaffären som är omöjlig att lämna??

Nu ska jag hoppa i världens minsta badkar på vårt hotellrum (där Kalle inte skulle få plats om hans liv så hängde på det!!) och sen får vi se vad vi hittar på ikväll! Fortsättning följer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg