Hunkydory20yrs!

9:28 17 Mar 2016

160316_4

160316_2 160316_3160316

Foto: Emma Svensson/Studio Emma Svensson

Foto: Emma Svensson/Studio Emma Svensson

_MG_5117 kopia

jag i blus från Weekday, läderbraller – Samsoe & Samsoe, skor – Acne, halsband – H&M, väska – Chanel, bffs – Ida & Parisa <3

Igår var vi på Kungliga Operan för att Hunkydory firade 20 år med en brakvisning! Vi höll hus i Guldfoajén och förlåt men det är tamejfan min favoritplats i hela stada. Skulle helst vilja bo där, men att gifta mig där WILL DO. Sen stannade jag kvar efteråt med mina girls och hade en rejäl haggstämma i brasseriet!! Det finns verkligen inget bättre.

Till visningen hade Hunkydory hade plockat in stjärnor som Caroline Winberg och Frida Gustavsson som förgyllde en överlag jättefin visning. Jag älskar de mörka looksen med materialval som satin, läder och sammet, framförallt looksen med bältena dubbelsnörat!! Ojojoj det kommer jag sno rakt av. Här var mina favoriter:

ELLE-hunkydory-look9 ELLE-hunkydory-look13 ELLE-hunkydory-look14 ELLE-hunkydory-look18 ELLE-hunkydory-look27 ELLE-hunkydory-look29

Bilder: elle.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp