None the wiser

7:45 11 Apr 2016

160409_3 160409_4 160409_5 160409

När du är ute med dina tjejer och alla bilder blir kassa, när ni inte heller blir bra på samma bild utan med spridda resultat, well då är det enda systerliga att göra att lägga upp ALLA bilder! Dessa har jag inte heller lagt något filter på eller så, för allt kändes som en lost cause :))))

Vi stod och dansade på Södra Teatern i lördags och myser loss när från ingenstans går det fram en tjej till Ida och kallar henne ”ful” (?????????????? lika spot on som att reta min tvåmetersdude för att va kort, men absolut bra försök) och försöker sen NITA ytterligare en i vårt sällskap. Alltså folk!!!! Blir alltid så thrown off när jag möter nån så pass knäpp, en utgår ju generellt sett från att folk är reko eller liksom att de är normala och sköter sitt typ. Så kommer nån sån toker och jag påminns om hur vissa faktiskt existerar i samma sfär som en själv men är basically ens raka motsats. Går ut för att terra och slåss istället för att lyssna på den extremt feta hiphop som spelades och ha en good time with your girls. Hahhaha herregud va.

EGENTLIGEN var det jag skulle visa var min klänning, inköpt redan förra sommaren faktiskt men används sällan, och att jag sett att världens coolaste Nadia Aboulhosn också haaaaar. Feelin’ practically famous here. Är lätt besatt av henne, så häftig och vacker!!

25653246380_4ef3cf8237_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg