Botemedlet

7:39 6 Apr 2016

IMG_0854

Förutom mat så var en av de saker jag tveklöst la mest pengar på SKÖNHET under Japanresan. Eller okej om vi räknar bort Gudetama-merch också………………………

Men hade verkligen sett fram emot att gå loss på japanska skönhetsprodukter, även om jag inte gjort tillräckligt med research innan egentligen. Typ gissa mig fram och bara ösa. Men alltså inget i Japan var ju direkt råbilligt??? Så kunde inte ösa på som önskat men kämpade på ändå.

En av sakerna jag köpte och redan hunnit testa är denna, Natural Aqua Gel Cure! Har inte ens googlat denna så kom inte med nåt hemskt om den nu plz, jag är nämligen så såld?! Min kompis Linn, som basically är expert, tipsade mig och sa att översta hudlagret typ smular av sig när du tvättar ansiktet med denna. SAY NO MORE *svingar Mastercardet vilt åt alla håll*. Och alltså ja?? Huden smulade seriöst rätt av. Men ansiktet kändes ändå inte det minsta svidigt eller känsligt efteråt, utan bara som en helt vanlig tvätt. Därför är jag helt perplexed av denna jävel och självklart kär.

Får vi hålla tummarna att inte hela fejset trillat av helt och hållet by the time I get through hela flarran!!

5 kommentarer | “Botemedlet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Greta Thurfjell skriver:

    mer om dina japanska skönhetsinköp genast tack!!!

  2. Emma skriver:

    bästaste kristin! detta är säkert old news för dig MEN om du inte upptäckt Tink så är det ett himla megatips t dig, hon är guld! soundet, TEXTERNA, i LOVE it. finns på spotify men tyvärr finns en del låtar bara på youtube så se till att kolla där också (tex. låten M.E.N som även Kendall har jammat till på hennes instagram). detta är mitt taffliga försök att ge tillbaka för alla dina oändliga mängder bra tips du har gett oss i bloggen din such as krämen above!!

    <333

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Tack gullis!!!! Har bara hört lide lide av Tink innan men har verkligen gillat så ska DEF söka vidare på Youtube! <3 <3 <3

  3. Frida skriver:

    Är det inte en sån luring som lägger ett lager silikon i ansiktet som sedan lossnar och ser ut att vara hudflagor?? Hoppas inte dock! Vill givetvis gärna höra mer om dina shoppingbravader.

  4. C skriver:

    Hej! Help/tips please… ska till USA för första gången någonsin om ett litet tag och vill shoppa de bästa produkterna som inte går att få tag på här hemma. Letar efter smultron alltså. Har du/ni några tipz? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp