Giving lip

8:22 19 Apr 2016

NÄ men vad tror vi egentligen om Kylies Lip Kits då?? Har NÅN ens hunnit haffa, herregud de säljer ju slut på fem röda och alltid typ mitt i natta när en sover eller stirrar ner i ett gott glas piss. Fokus är alltid nån annanstans. Ser jag ovan typ av videos blir jag nästan så sugen att jag är villig att stanna vaken hela natten när Kylie börjar teasa om nysläpp via Snap eller liknande???!

Men sen har de fått en del kritik, tex som nedan av kända beautyprofilen Jeffree Star och där ser de ju ut som ren skit? I vanliga fall kanske en skulle chansa (om det inte är för dyrt) MEN jag stannar inte uppe hela natten för no damn thing, utan det ska vara något extraordinärt. Meteoriter, galor, whatever y’all can’t phaze me – men ett bra jävla lip kit KAN vara värt det liksom.

Vad tror ni??

 

4 kommentarer | “Giving lip”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Moa skriver:

    Jag har Candy K och Koko K. Dock lipkiten och inte lipglossen som syns på bild. Måste säga att dom e grymma, köpte av en ren slump då jag fick reda på det fem min innan re-stock på hemsidan men lyckades klicka hem två st. Trodde det ba skulle vara hype, men utan tvekan det bästa läppstiftet jag testat (och det e många min vän). Ej så vänliga i detta svennekalla klimat vi har atm då torra läppar e standard, men med lite lipsyl under är dessa perf. Köp om du får möjlighet! Puss&kram du e bäst

  2. B skriver:

    Nej men asså de nya metallic…. ca snyggaste jag sett? Har typ bara hört bra om alla produkter tbh

  3. Tove skriver:

    Nej men alltså. Nu råkar jag veta typ ALLT om det här även om jag själv inte är så intresserad pga har för många matta liquids redan. Men det har varit väldigt kontroversiellt på /r/makeupaddiction. Själva produkten är tydligen DA BOMB och har nu även fått bättre penslar plus alla som fick de dåliga kiten kommer få nya. Så inga problem där.

    T.o.m personerna som aktivt ogillar Kardashian har gillat produkten så om du har råd så gört’.

  4. towe skriver:

    Väntar på mina två första kit nu!!! Är väldigt peppad för har bara hört bra om dom! Men tråkigt att dom tar slut så fort, gäller att vara reda exakt klockslag dom släpps!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG