Lil queenie

7:55 5 Apr 2016

YAAAS är det nu det händer, är det nu Zara Larsson tar över prick hela världen?? Vi vet ju alla att det kommer hända förr eller senare, verkligen bara en tidsfråga.

Men nu kör hon liksom The Ellen Show och The Voice UK och ligger på topplistorna där med flera låtar samtidigt!! Och gör det med den bravaste ur.

Efter senaste uppträdandet på The Voice postade hon ägigaste yet ödmjukaste inlägget på sina kanaler om hur hon vet att hon är queen men ändå ovan vid att sjunga OCH dansa samtidigt. Och tillåt mig att säga att 1) detta är inget som märks gud??? flawless uppträdande 2) ursäkta, att sjunga och dansa samtidigt är bland det svåraste i typ hela världen att pull off, folk underskattar verkligen detta otroligt mycket. Typ tar Beyoncé för givet, man ba you try it!?? Det är i princip omöjligt *från en som försökt*. Så att Zara låter så pass magiskt som hon gör och ändå är gosis nr 1 och fokar framåt är bara så jävla fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG