Q&A – brölliswear för en som gillar svart!

5:28 9 Apr 2016

FAAAAAAN, jag som hade tänkt att rådfråga om en klänning till ett bröllop! :( En av mina närmare vänner ska gifta sig och ha ett riktigt sago-lullull-bröllop. Jag däremot är inte lika lullull och går uteslutande i svarta kläder… Så jag skulle VERKLIGEN behöva lite inspo från en färgexpert (jag tittar på dig Z) för att hitta något som inte är för svart, inte för tråkigt men som jag ändå känner mig bekväm i OCH sm passar till ett bröllop… Fraj

Haha men Fraj självklart ska jag även svara på just DIN fråga om brölliskläder OCKSÅ!! Förstår ditt dilemma och har försökt tolka in det här, liksom kinda minimalist men ändå bröllis party time liksom??? Vi kör:

de901091_vanessa.cindy_28.10.15_mc_617101_a

Alltså vitt är ju ett s.k no no men vadå inte vitrandigt med paljetter heller?? Ain’t no Ribbing here men jofan visst skulle jag säga att det är ok. Denna är även rätt öppen i ryggen och paljetterna är lite blandat guld och så.

de903149_hannah_10.02.16_mc_725328_a

Och JAG VET att svart också är ett no no men vadå svart med blåblommönstrat måste ju vara go time!! Tyckte denna var summer cas’ n cute för en vanligtvis helsvart bärare!!

image1xxl (1)

Ok dog lite för jag tyckte denna off shoulder-modell var så otroligt fin + skaterkjolen!! 100% perfektion. Vet dock inte hur du känner för babyblå även om jag tycker det är tha bomb!

image1xxl (2)

Mörkblå är circus så nära helsvart du kan komma på ett bröllis tror jag och denna modell var basic och fin fast med kul frilly twists!!

image1xxl (3)

En till off shoulder heyoooo och denna med plisserad kjol. Jag är 100% för plissering på så mycket som möjligt faktiskt!!

image1xxl (4)

Ok nu kör vi lite färg!!! Babyblå, aprikos och vinrött låter ju inte som en vinnarkombo MEN SE DÄR. Plus plissering all around och vi har oss en finfin klänningjävel!

image1xxl

One last navy!! Gullig puffig kjol men ändå clean som fan tack vare mönstret och ringningen. Denna känns lite annorlunda än de övriga men KANSKE till det positiva amirite Fraj??

image4xxl

Och vem vore jag om inte JAG om jag inte avslutade med en tight jävla klänning. Denna är ju svart men spetsmönstrad så jag tycker det kvallar. Snygg o smickrande modell och älskar sönder ringningen!!

En kommentar | “Q&A – brölliswear för en som gillar svart!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Kala skriver:

    Detta är en sàn pet peeve för mig. Herregud, klart man fàr ha svart pà bröllop nu för tiden!!!!!

    Alltsà, alla etikettregler grundar ju sig i logik. De är ju regler av en anledning, men om anledningen inte längre är relevant finns det ju ingen orsak att bara ha helt bisarra regler kvar ”för sà är det”.

    Man har inte vitt för man ska inte bli misstagen för att vara bruden. Glasklart. Det gäller fortfarande.

    Man ska inte ha pà sig svart, pga det är en sorgefärg och folk som har pà sig svart är i sorg.

    FEL! Det är givetvis inte sà att man sörjer om man har svart nu för tiden och man inte heller kommer misstas för typ en sörjande änka om man har svart. Alla har svart nu för tiden, det är inga konstigheter utan är bara en färg som alla andra.

    Herregud, nu fàr vi alla sluta med dessa tokigheter och ha pà oss sà mycket svart man vill pà bröllop i sommar!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg