Sunday face

7:30 25 Apr 2016

160424_2  160424
160424_3

Söndagar är min bästa dag för att Testa Ny Makeup!! Försöker göra det så ofta som jag ens orkar sminka mig på söndagar. För typ blir det lite fel, skevt eller inte bra så spelar det inte så stor roll, jag är max ute och tar en kaffe nånstans bara och inte fast på jobbet i massa timmar till liksom!

Nu när min älskade CC Cream från Peter Thomas Roth tagit slut (seriöst ett år senare?? drygaste produktjäveln nånsin) så tänkte jag ge mig på tinted moisturizer från Estelle & Thild! Inte så täckande, vilket jag gillar och rätt tunnflytande så den blev inte glansig på heller. Obs ni ser tex årets första fräknar courtesy of Malta genom den!! Eftersom jag tänkte keep it casz gillar jag att använda cremerouge när jag inte kör matt look med puder osv, utan ”Dimple peach” cremerouge från & Other Stories åkte rätt på efter färgade dagcremen! Perfekt vardagsfärg faktiskt. Har en annan från Stories också som är mer chockrosa, men föredrog verkligen denna!! Ska gå att ha på läpparna också men jag gillar inte konsistensen för läpparna utan håller mig till goskinderna. Sen åkte nya Soft Matte Lip Cream ”San Paulo” från NYX på!! Ojojoj här har ett beroende redan påbörjats, i’m telling you. Mötte upp Parisa och Marith på stan och dom ville direkt pröva den bägge två och båda ville köpa egna på studs. Såååå ni förstår nivån. Jag som VERKLIGEN behöver mer läppprodukter and what not. Absolut.

SEN!! Testade jag ögonbrynsskit från Anastasia. Ett stort steg för mig som redan är supersåld på allt vad gäller bryn från Benefit. Men jag måste säga att jag blev mäkta nöjd. I kitet får du vax, färg och ögonskugga (?? för att accentuera resultatet av brynen i guess). Sen använde jag deras clear gel separat! Det följer också med brynmallar för den riktigt ambitiösa – verkligen ett plus!!!

Som tur var blev denna Ny Makeup Söndag en bra en, blev väldigt nöjd med resultatet av alla produkterna! Obs har alltså enbart ovan nämnda på mig på bilden. Parat med newly did hair av Gabbi på Bangerhead kände jag mig basically prick som prinssesemojin!

En kommentar | “Sunday face”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Nathalie skriver:

    Hur känns NYX-läppgrejen på läpparna? Är det stelt eller är det mer som en lypsyl?

    Jag kan vara väldigt kinkig med produkter på läpparna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp