Why I Run Stockholm

7:44 8 Apr 2016

Adidas_WhyIRun_Stadium_2016_001 Adidas_WhyIRun_Stadium_2016_014 Adidas_WhyIRun_Stadium_2016_025 Adidas_WhyIRun_Stadium_2016_045 Adidas_WhyIRun_Stadium_2016_069 Adidas_WhyIRun_Stadium_2016_071 Adidas_WhyIRun_Stadium_2016_082

Jajamumsan efter att ha promenerat röva av mig (literally??) i Tokyo, min Jawbone berättade att vi snittade ca 20 000 steg/dag, så var det åter till Riktig Träning! Och jag och min bestie har gått med i Adidas löpargrupp!!! Ni vet det där som jag absolut inte kan något om, springning, ska jag nu liksom försöka mig på. Men jag kunde faktiskt inte ha det lyxigare då vi får hjälp från en riktigt jävla springcoach som hjälper med tekniken och skoexperter som kollar på våra fötter och vad vi behöver för stöd etc. Så nu har jag liksom ALLA förutsättningar och inget alls att skylla på.

Igår tränade vi på Stadion i freakin’ spöregn. På vissa bilder är det faktiskt lite småfalska leenden. MEN. Efteråt var det fan äkta smiles all around. Var så stolt över mig själv?? Det är väldigt olika nivå på alla i gruppen, vissa är typ Tough Viking och vissa är som jag (tex jag). Nä men jag trodde typ det skulle bli pinsam nivå att alla skulle få vänta in mig medan jag spydde längs spåret, men självklart var alla tjejer så peppande och underbara och det gick t o m bättre än jag väntat mig rent springmässigt också! Vi körde intervaller och helv vad det var jöbbigt, men SÅ kul. Redan peppad på nästa springträff!!!

En kommentar | “Why I Run Stockholm”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg