Eurovision + 1

1:20 15 Maj 2016

IMG_1811 IMG_1837IMG_1844

Igår var jag +1 till min bestie, programledare extraordinaire, SVT royalty in the making – på Eurovisionfinalen i Globen!!! Äntligen some frickin’ perks jag får ta del av amirite!!

Dock blev vi stoppade inte en inte två men TRE gånger av diverse personal och vakter som vägrade släppa in oss i tre olika ingångar då de inte ens tittade på våra ***viparmband*** utan tog en titt på oss och bestämde sig för att vi var två bruttor som helt klart måste vandrat fel. WELL det var vi icke, men väldigt intressant upplevelse. Det var liksom vi i våra klänningar och Carl Bildt + 38 andra politiker och diverse Kobrapersoner bland SVTs inbjudna I guess, men nä vi var faktiskt superbjudna så det så!!! Eller Parisa var det…………………. Sen såg jag visserligen samma personalpersoner försöka stoppa Jessica Biel (!!!!!!!!!!) från att komma in så då sved det lite mindre. De hade uppenbarligen dålig känsla ;)))

Men showen då! WAWAWIWAA. Vilken jävla upplevelse och produktion, kände mig seriös stolt över att vara svenskt faktiskt. Och Petra Mede!!! Åh. Vi satt och skrek och dansade hela showen igenom! Min favorit var dock Australien så blev lite besviken att hon inte vann när hon var så nära, men Ukraina var ändå fett. Det var fan SÅ hög nivå på bidragen i år?? Bulgarien, Azerbadjan, Armenien, asmånga var liksom riktigt riktigt bra. Och så Justin Timberlake hallå!! Hur mysig får man va. Så kul att få ha sett verkligen, är som sagt superimponerad av hela kvällen.

Tack SVT och Parisa! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp