Sol i sinne

7:51 6 Maj 2016

IMG_1637 IMG_1654 IMG_1655

WOWw hela staden inkl jag själv vaknar fan till liv när solen kommer fram. Som förbytt??? Till det bedre dvs. Jag har haft ledigt både torsdag och idag, därav uteblivna inlägg från mig cause i’m living it up i solen!!

Redan efter jobbet i onsdags drog jag igång, då var det cavafestival på Boquerian! Tog mitt main team med mig och bestämde oss för att göra vårt bästa med att dricka upp ALL cava som fanns. Tror vi vann?? Hihihh

Nä hörrni fan vad man mår exakt 2000% bättre så fort solen kikar fram här hemma. Jag blir seriöst som förbytt. Jag skulle i vanliga fall beskriva mig som nära motsatsen till spontan, men SÅ FORT värmen fyller luften så kan t o m mamma leva la vida loca någorlunda. Vilket i detta fall har gått ut på att dricka orimliga mängder cava istället för att tex gå hem och gå upp och träna. Helt tokiga grejer u know!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg