Amy Inside

9:40 16 Jun 2016

amy-schumer-vogue-july-2016-01 amy-schumer-vogue-july-2016-02 amy-schumer-vogue-july-2016-03 amy-schumer-vogue-july-2016-04 amy-schumer-vogue-july-2016-cover-holding

Aawww yisss! Amy Schumer är på kommande Vogueomslag!!! Hur fett är inte det då. Och att hon kommer till Sverige i höst, ja ni kan ju gissa peppnivån på denna donna.

Men kolla bilderna! Så sjukt snygga och coola. Och HUR BRA är inte bilden med Amy i Spanx på en scen?? Så talande och kul. Men gillar ändå att hon fått ett tvättäkta Vogueuppslag och inte bara ”tokiga bilder på en rolig tjej” utan det är minst lika fershun som allt annat i tidningen liksom.

Och självklart langar hon en grym intervju i tidningen också, finnes haer, som kanske låter gott! Tex teasar de så mycket om hennes kommande biografi (till läslistan amirite!!!), och en blir ju inte nådigt sugen.

En kommentar | “Amy Inside”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Alltsåååå hade missat att hon åker på turné i höst, tack för tipset!! Lyckades haffa två biljetter till Köpenhamn nu, den lyckan du! Firade med att kolla på denna pärla: https://www.youtube.com/watch?v=jqYCsqUCNgo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg