Bzz bzz

8:03 9 Jun 2016

160608

Fick hem ett halsband från Altruis som gör wearable tech! Gnnneeehhhhh those who know me vet vilken otrolig nörd jag är och hur mycket jag älskar sånt här. Lever fortfarande i mitt Jawbone-armband som jag använder för att tracka sömn, stegräkning, träning och som vibrerar till om jag suttit still för länge bland annat. Har varit galen i den sen sekunden jag satte på mig den och nu tänkte jag alltså levla upp!!

Altruis smycken ska fungera som ett filter mellan dig och alla som drar i dig basically. Man kopplar den till telefonen och du väljer själv personer och plattformarna som ska få nå igenom till dig med en vibration från smycket. Filtrera bara fram det viktigaste och låt inte det andra struntet ta för mycket av din tid och energi typ. Älskar idén! Ska bli så kul att testa.

Samma företag ska snart lansera deras nästa wearable tech, Zenta, som ska kunna tracka dina känslor och välmående utifrån det. Verkar sååååå next NEXT level. Ja ni märker ju nörden i mig som kommer fram här?? De hade lanseringsmiddag igår men jag var på jobbresa och missade det, och det är inte ofta jag grämer mig över missade events nuförtin men min inre geekelito vrålade till här alltså. Får väl bara vänta på framtiden att komma bara!!

En kommentar | “Bzz bzz”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. A skriver:

    Hej Kristin! Jag har en fråga! Jag läser samma utbildning som du läst, och undrar vilken inriktning du valde sista året?? Vi ska välja snart och är superkluven om en bör skriva sin kandidat i data & systemvetenskap eller i reklam & PR. Du som är *inne i branschen* och verkar ha ett kul jobb – vad tror du är smartast/bäst? :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg