Maska på

8:54 7 Jun 2016

160607_2 160607

Två inte så små produkter jag fick med mig hem från Japan kom från LuLuLun! Önskar att jag kunde berätta massa om dessa men jag har fan fortfarande inte en aning om vad de ska göra, trots att jag gjort (en del, okej lite) research på nätet om dem.

Precious Red 365 innehåller alltså 365 sheetmasks (!!!). En per dag! Något jag aboslut inte hinner med, men det är kul att jag kör. Just vad Precious Red har som inte LuLuLuns andra sheetmasks och färger (vit, blå, rosa etc) har, har jag tyvärr INGEN aning om för det framgår absolut inte alls via förpackningarna annat än på japanska. Och på nätet har jag som sagt knappast haft mer framgång. MEN!! Precious Red är förjävla go alltså. Riktigt vrålåterfuktande. Masken sitter väldigt bra också, mycket bättre än andra sheetmasks jag testat och är fuktig längre än de flesta också, då många torkar ut rätt fort tycker jag. Enda minuset är att munhålet (?) är extreeeemt litet. Då har jag alltså en extremt liten mun som det är, ändå kan jag knappt öppna munnen för att göra minsta tjut eller ta minsta klunk vatten i dessa. Så ni förstår.

Cream Mask framgår någorlunda att den ska vara riktigt återfuktande ändå?? Cream liksom? Den ”Glides on for deeply hydrated skin” – typ den mest utförliga beskrivningen av en japansk skönhetsprodukt på engelska jag stött på!! Konsistensen är som gelé, sån Jello typ. Riktigt spännande! Men JA, hydrating är den minsann. Men skulle ändå säga att Precious Red är ännu mer återfuktande faktiskt? Dock är denna förpackning urgosig, det framgår inte av bilden men burken är lätt vitskimrig!! Bara det gör det värt.

Har liksom knappt hunnit använda det jag köpte i Japan ordentligt, men jag kämpar på jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp